Նման կեղևով կիտրոններ մի գնեք, եթե չեք ցանկանում ավել վճարել

Վիտամին C-ով հարուստ կիտրոնը ոչ միայն համեղ է, այլև օգտակար հավելում ձեր սննդակարգում, հատկապես աշնանը։ Նրա հյութը օգնում է մարսողությանը, լավացնում է իմունիտետը և էներգիա է հաղորդում։ Խոհանոցում մենք կարող ենք օգտագործել կիտրոնը տարբեր ձևերով՝ ավելացնելով թեյի մեջ, պատրաստել դասական լիմոնադ, աղցանների օրիգինալ սոուսներ կամ համեղ աղանդեր։ Այնուամենայնիվ, նախ պետք է ճիշտ կիտրոններ ընտրել։

 

Կոշտ կեղևով կիտրոն գնելը լրացուցիչ ծախսեր է պահանջում։ Նման կիտրոններն ավելի ծանր են և, համապատասխանաբար, ավելի շատ, ինչը նշանակում է, որ դրանց գինը ավելի բարձր է։ Այնուամենայնիվ, սա բոլորովին չի համապատասխանում որակին: Ավելի հաստ կեղևը ոչ միայն նշանակում է ավելի քիչ միջուկ, այլև ավելի քիչ հյութ, որն ամենակարևորն է։ Եթե ​​դուք ընտրեք ավելի բարակ կեղևով կիտրոններ, ապա ավելի քիչ կվճարեք և կստանաք ավելի շատ կիտրոնի հյութ:

Գույն
Արժե նաև ուշադրություն դարձնել դրանց գույնին՝ մուգ դեղին կիտրոնները սովորաբար ամենահյութեղն են։

 
 

Փափկություն
Այնուամենայնիվ, չպետք է գնել կիտրոններ, որոնք չափազանց փափուկ են և ծակոտկեն:

 

Երկիր
Այս մրգերն ընտրելիս ուշադրություն դարձրեք նաև դրանց ծագման երկրին. Եվրոպայից եկած կիտրոններն ավելի քիչ ժամանակ են անցկացնում տարանցման մեջ, քան Աֆրիկայի կիտրոնները, ինչը նշանակում է, որ նրանք հասուն են, երբ հավաքվում են ծառից:

Մեկնաբանություններ
Լրահոս
Loading...
End of content.
No more posts to load.