Պարզ սնունդը կօգնի իջեցնել արյան ճնշումը և մաքրել աղիքները․ բժշկի խորհուրդը

image_750x_67d1b1f719b52

Կան գիտական ​​ապացույցներ, որ կիվի ուտելն օգնում է իջեցնել արյան ճնշումը, եթե այն բարձր է: Եվ սա հեռու է այն ամբողջ ազդեցությունից, որը կարելի է ստանալ, եթե օրական երկու միրգ ուտեք:

Բժիշկ Լիզա Աֆինսկայան խորհուրդ է տվել օրական մի քանի կիվի ուտել։ Ինչպես նա գրում է իր Telegram ալիքում, իսկապես կան ուսումնասիրություններ, որոնք ցույց են տալիս, որ կիվին կարող է մի փոքր նվազեցնել արյան ճնշումը։ Հետազոտությունը, որի ընթացքում կամավորները երկու ամիս շարունակ օրական երեք կիվի են կերել և արյան ճնշումն իջեցրել, զարմացրել է շատերին: Բայց արդյունքները հաստատվել են։

Նաև օրական ընդամենը երկու կիվի բարելավում է աղիների աշխատանքը և ծածկում վիտամին C-ի ամենօրյա պահանջը: Եվ այստեղ նույնպես կան համապատասխան գիտական ​​տվյալներ:

«Երկու կիվի պարունակում է 128 մգ վիտամին C, մթերքը ունի նաև հակաօքսիդանտ հատկություն և օգնում է գրգռված աղիների համախտանիշին»,- պարզաբանել է մասնագետը։

Հարկ է հիշել, որ կիվին մանրաթել է պարունակում։ Արտադրանքի կեղևը պարունակում է նաև մի շարք օգտակար նյութեր՝ տոկոֆերոլներ և ֆլավոնոիդներ։ Փորձեք ձեր վարսակի ալյուրին ավելացնել 2-3 կիվի, խորհուրդ է տվել Լիզա Աֆինսկայան։

Նրա խոսքով՝ կիվին լավ քուն է ապահովում։ Բացի այդ, արտադրանքը ունի հակաբակտերիալ ակտիվություն և հակաօքսիդիչ հատկություններ: